Ghosts of Hiroshima
4.8

Ghosts of Hiroshima

NRHorror79 min

77 years after the bombing of Hiroshima, a malevolent force lingers at the site of nuclear calamity. Those who encounter this vengeful spirit are forever consumed by its wrath.

Možda će vam se svidjeti...

4 Comments

 1. No One

  15/01/2023 at 00:24

  Pozdrav. Imam pitanje? Do pre neki dan nisam imao niti jedan, jedini problem sa gledanjem na vašem sajtu. Sada imam taj da kada pustim neki film, dešava se to da mi u toku emitovanja prekine i prikaže “don’t open developer tools performance” ili “don’t open developer tools debugger checker”, mada desi se i da ide ceo film bez problema ali češće mi se ovo prvo dešava. Samo da kažem da je računar dobar i da mi je isto tako protok interneta bez problema, ako možete da mi ukažete šta da radim da saniram ovo.

  Hvala.

  • admin

   15/01/2023 at 18:46

   otvorite sajt u anonimnom prozoru

 2. No One

  15/01/2023 at 22:45

  Probao sam i nema efekta, isto. Međutim probao sam da gledam filmove na drugim sajtovima i nemam taj problem, sada me to još više zbunjuje, dok recimo malopre sam probao da gledam neke filmove sa vašeg sajta na mozili i ne dolazi do prekida. Neverovatno mi je sve ovo s obzirom da ja ne opterećujem računar sa bespotrebnim stvarima, programima, samo osnovni i iz čista mira je počelo to da se dešava. Ako znate još nešto što bi pomoglo, voljan sam da čujem, ako ne onda ću nastaviti sa “lisicom”.

  • admin

   16/01/2023 at 01:26

   ne znam nazalost, pokusajte onda preko drugog browsera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *